Celuloza/Pulpa Hartie Carton
Pulpa
hartie Carton

Fie ca vorbim de celuloza, fie de materiale reciclate, este foarte important sa fie cunoscuta calitatea pulpei ce va sta la baza obtinerii urmatorului lot de hartie.

Astfel, in functie de impunerile clientilor dumneavoastra sau de standardul asumat de compania dumneavoastra va stam la dispozitie cu echipamente pentru determinarile materiei prime.

Gama de echipamente destinate acestei categorii include:

Moara PFI, Jokro sau holendru Valley, dezintegrator de laborator, sistem pentru determinarea gradului de macinare Schopper-Riegler, formatoare de foi manuale sau automate cu pana la posturi, uscatoare de laborator, clasificatoare de fibre Bauer McNett, Brecht-Holl sau Haindl, digestoare pentru prepararea pulpei in laborator, vascozimetre, etc.

detalii tehnice

Fie ca produs intermediar inaintea formarii cartonului, fie ca produs final folosita ca atare este important a se cunoaste caracteristicile produsului obtinut.

Astfel, in functie de impunerile clientilor dumneavoastra sau de standardul asumat de compania dumneavoastra va stam la dispozitie cu echipamente pentru determinarile hartiei.
Gama de echipamente destinate acestei categorii include:
Aparate pentru determinarea rezistentei la intindere, alungire, etc. umede sau uscate, orizontale sau verticale, testare la indoire, rezistenta de plesnire, masurarea grosimii, echipament de testare Emendorf manual sau automat, rugozitate, porozitate, permeabilitate, grad de alb, rezistenta la sfasiere, gradul de absorbtie a apei (Cobb), etc.

detalii tehnice

Avand in vedere rolul pe care urmeaza sa il aibe ca produs finit, testarea acestuia este deosebit de importanta.

​Astfel, in functie de impunerile clientilor dumneavoastra sau de standardul asumat de compania dumneavoastra va stam la dispozitie cu echipamente pentru determinarile cartonului.

Gama de echipamente destinate acestei categorii include:

Aparate pentru determinarea rezistentei la indoire (vertical), rezistenta de plesnire, masurarea grosimii, presa de laborator si accesorii pentru determinarea FCT, RCT, CMT, CCT, etc. , echipament SCT, presa pentru cutii (BCT), etc.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

detalii tehnice